Set empreses espanyoles participen a l’APLF Leather de Hong Kong, del 19 al 21 de març

ACEXPIEL organitza la participació agrupada de les empreses espanyoles a la fira APLF LEATHER de Hong Kong, activitat de promoció inclosa dins del Pla Sectorial de Curtits sol·licitat a ICEX per al 2024. Del 19 al 21 de març del 2024 tindrà lloc la fira ASIA PACIF (APLF LEATHER& MATERIALS+ és l’esdeveniment-referència a Àsia, on acudeixen empreses i professionals de tots els sectors de la pell, calçat i accessoris de moda i indústries afins.

 

 

 

Després d’una pausa de cinc anys des que va tenir lloc l’últim esdeveniment APLF a Hong Kong el 2019, l’organització explica que hi ha senyals econòmics positius del sector del cuir d’Àsia que APLF pugui contribuir a revitalitzar el comerç industrial.

La fira  que se celebra des de 1984  anirà acompanyat pels salons Materials+, amb diversos materials, i Fashion Access, de moda i complements.

Les empreses participants són:

INPELSA: www.inpelsa.es

 • Integrada al Grup Lederval, aquesta empresa amb seu a Canals (València) està considerada com un dels líders mundials quant a l’adobament de pells ovines, especialment en doble faç, napa, nobuk i davant de gran qualitat per a la indústria de la confecció, el calçat i la marroquineria.

MIRET Y CIA: www.miretycia.com

 • Miret i Cia està especialitzada en l’adob vegetal, utilitzant pells seleccionades exclusivament de les millors procedències d’Europa i tractades amb extractes naturals i productes ecològics.
  L’oferta de pells adobades al vegetal de Miret és molt adequada per a la fabricació de marroquineria, maletes, cinturons, calçat, cadires i pells tècniques.

CROMOGENIA UNITS:   www.cromogenia.com

 • Cromogènia Units desenvolupa, fabrica i ven una gamma completa d’especialitats per a la Indústria del Cuir, sent proveedor global per a aquesta Indústria i una de les companyies de referència a nivell mundial.

IGCAR CHEMICALS: www.igcar.com

 • IGCAR CHEMICALS, més de 45 anys fabricant productes per al tractament del cuir. La flexibilitat del servei permet produir les millors solucions tècniques i sostenibles

LEATHER QUIMICAwww.leatherquimica.com

 • LEATHER QUÍMICA, ofereix un assortiment complet d’especialitats químiques per a la fabricació d’adobaments, que competeix amb els productes més acreditats al mercat i els processos actuals es realitzen d’acord amb els estàndards internacionals de qualitat, formalitzats a través de l’obtenció de la certificació ISO 9001:2015.

TEXAPEL: www.texapel.net

 • TEXAPEL, empresa dedicada a l’elaboració i la producció de solucions químiques per a la indústria del cuir.
 • La Comercialització i exportació internacional de TEXAPEL s’ha construït mitjançant viatges, prospecció i una activa participació a les fires internacionals del sector.
 • TEXAPEL és membre del programa ZDHC (Abocament zero de substàncies perilloses)

OLCINA GROUP TRADING: www.olcinagroup.com

 • OLCINA GROUP va ser fundada el 1878 com a fabricant de maquinària. OLCINA s’ha convertit en un Grup que afronta els reptes del procés continu d’evolució que requereix l’èxit en un mercat global amb un lideratge tecnològic consolidat en la producció de tambors, molinetes, sistemes d’automatització i enginyeria de projectes per a adoberies, sempre compromesos amb els principis de servei, professionalisme, qualitat, capacitat i progrés.

La fira es desenvoluparà amb el programa complet, que inclou rodes de premsa, seminaris, cerimònia d’inauguració.

Vure agenda a https://www.aplf.com/event-agenda/

 

Col·laboradors