28 de maig. Dia Internacional de l’Hamburguesa. Provacuno presenta la campanya “BúscalesUnNombre.com”

PROVACUNO, se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Hamburguesa amb la presentació d’una nova i divertida campanya en què vol reivindicar l’ús de la paraula “hamburguesa” només per a aquells elaborats que portin carn. Les que no, “són una altra cosa, però no són hamburgueses”, com resa l’espot que podem veure a partir avui en diversos mitjans.

 

 

La campanya, titulada BuscalesUnNombre.com, pretén ajudar les empreses que utilitzen tota mena d’ingredients a l’hora de fabricar alguna cosa similar a una hamburguesa a que adoptin un nom diferent i creatiu. Per a això, a la web www.buscalesunnombre.com

ja s’ha habilitat un espai on qualsevol usuari pot proposar el nom per a aquest tipus de productes. Des dels més creatius als més divertits, dels més trencadors als més evidents. L’única condició és que no siguin ofensius.

No confondre el consumidor

“Per a nosaltres en PROVACUNO, les hamburgueses haurien de ser de carn de boví, les autèntiques, encara que segons la legislació espanyola es poden utilitzar d’altres carns. Però sempre han de ser de carn. La resta no són hamburgueses “, ha assegurat Eliseu Isla, president de PROVACUNO, durant la presentació de la campanya. “Cada vegada hi ha més productes fets en laboratori i a força de barrejar ingredients i ingredients, en alguns casos més de 20, que volen imitar la forma, l’aspecte o, fins i tot, el sabor de les hamburgueses i dir-igual. No té cap sentit, creiem en la interprofessional. Perquè “, ha insistit Illa,” és una forma de confondre als consumidors en un mercat en què el respecte per l’origen dels aliments i la seva denominació són clau “.

Per ajudar-los a trobar un nom a aquests productes, la campanya de PROVACUNO ajudarà a buscar centenars d’opcions per substituir-lo, des d’avui i fins al pròxim 15 de juny. Després, un jurat especialitzat serà l’encarregat de triar el nom perfecte per proposar-ho a la societat perquè l’adoptin com a alternativa a la paraula “hamburguesa”.

Teniu més informació en aquest enllaç.

Col·laboradors