Resultat de la jornada técnica Les carns d’oví, vacú i de cabra arriben al Japó

 

 

 

Al 2019 es van aconseguir 73 nous acords per a la indústria càrnia espanyola, gràcies a l’obertura de nous mercats. Entre ells, el del Japó. El passat 26 de febrer es va dur a terme la Jornada “Les carns de boví, oví i caprí arriben al Japó”, en la qual es va comptar amb la participació de representants del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social (MSCBS), de l’ICEX, d’IFEMA/Meat Attraction i es va comptar amb un especialista en protocol japonès.

La representant del MAPA va destacar la importància de les exportacions de productes d’origen animal per a l’equilibri dels mercats, per la qual cosa la cerca de mercats es converteix en una necessitat estratègica.

La Directora d’Aliments, Vins i gastronomia de l’ICEX va presentar les oportunitats i reptes al Japó, mostrant l’evolució positiva del sector agroalimentari japonès.

Des de la subdirecció general de Sanitat Exterior del MSCBS, es van presentar els requisits exigibles a les empreses exportadores al Japó i el Coordinador Comercial i Especialista en Protocol, va presentar els protocols comercials i costums japonesos que els operadors espanyols que vulguin iniciar la seva activitat comercial amb el Japó han de conèixer, per a obtenir grans èxits comercials

Col·laboradors