Aecoc analitzarà les estratègies que segueix la indústria per garantir la seguretat alimentària davant la covid-19 i els riscos emergents

La crisi sanitària provocada pel COVID-19 ha suposat un repte afegit per als sistemes de producció d’aliments i les cadenes de subministrament. El 18è Congrés AECOC de Seguretat Alimentària i Qualitat, que se celebrarà en format online els dies 23 i 24 de febrer, analitzarà quins han estat aquests reptes i avançarà què desafiaments globals afronta la indústria alimentària en termes de seguretat, salut i sostenibilitat del seu model.

 

El Congrés AECOC de Seguretat Alimentària i Qualitat també posarà el focus sobre el creixent paper que està jugant la biotecnologia a l’hora de generar una oferta alimentària variada, segura i adaptada a les noves tendències de consum.

 

El vicepresident d’R + D en Nutrició i Salut en ADM, Daniel Ramón, revisarà el paper que està jugant la tecnologia a l’hora de crear una indústria alimentària més segura, saludable i sostenible.

Col·laboradors