Agraïment de l’Hospital Provincial de Castelló a la donació de Carnes Frescas

El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, en nom de la direcció i de tots els treballadors de centre, agraeixen la donació altruista de l’empresa Carnes Frescas consistent en mampares protectores per als treballadors de l’Hospital.

Des del centre sanitari castellonès volen destacar la “solidaritat social que estem rebent en tot el sector sanitari. És un consol anímic constatar com, des del particular que el fa personalment, fins a les petites, mitjanes i grans empreses han volgut col·laborar amb les seves aportacions en la lluita contra aquesta pandèmia “. Des de la direcció de centre “agraïm la donació, desitjant-li salut i benestar per a vostè a tots els seus”.

Carns Fresques va realitzar una donació a 4 hospitals de Castelló (de GVA Hospital General Universitari de Castelló – Departament Salut Castelló, Hospital de la Magdalena, Hospital de La Plana i el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló) de 430 mampares protectors, que els van portar el passat divendres 25 d’abril.

Abans, l’empresa Carnes Frescas es va solidaritzar amb els més necessitats en aquests temps incerts que estem vivint, aportant el seu “granet de sorra” a través d’una donació de carn de xai a Càritas Castelló i València.

La donació es va realitzar els passats 1 i 2 d’abril a el banc d’aliments de Càritas de Castelló i València. En total, la donació va ser de 1380 quilos de cuixa de xai.

Col·laboradors