Alimentària FoodTech se celebrarà a 2023 per potenciar la seva oferta i internacionalitat

Alimentaria FoodTech prepara la seva propera edició per a setembre de 2023 amb l’objectiu de celebrar un esdeveniment amb major oferta, internacionalitat i participació, i continuar sent la cita de referència de el sector de tecnologia, equipament i ingredients per a la indústria alimentària. El comitè organitzador de la sala, de què formen part empreses i principals associacions de el sector, ha avalat un canvi de dates que permetrà així mateix un millor encaix en el calendari firal internacional.

Amb les noves dates de la sala, que tindrà lloc del 26 a el 29 de setembre de 2023 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, ​​l’organització té com a objectiu garantir i potenciar la seva proposta de valor, augmentar la participació internacional en un entorn sense restriccions de mobilitat, preservar l’atractiu comercial de la sala i aconseguir la màxima representativitat possible.

Agenda activa
Alimentària FoodTech seguirà en contacte permanent amb la seva indústria. En aquest sentit, el saló està programant ia diversos punts de contacte amb els seus sectors representats mitjançant formats digitals i presencials que oferiran noves oportunitats de negoci. Un d’aquestes trobades sectorials tindrà lloc durant la celebració d’Alimentaria & Hostelco, l’abril de 2022.

L’esdeveniment mantindrà el seu caràcter transversal per donar solucions a tota la cadena de valor de la producció alimentària a través de la seva oferta de productes i serveis de processament, ingredients, packaging, indústria 4.0, seguretat alimentària, refrigeració, manutenció, logística i altres serveis auxiliars .

Col·laboradors