Anafric recolza el programa Next Diversitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya

L´associació càrnia Anafric ofereix el seu suport a projecte al programa Diversitat i Empresa (Diversitat i Empresa) coordinat pel Departament d´Empresa i Treball, Diversitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

 

El programa Diversitat i Empresa neix amb l’objectiu de promoure la sensibilització vers la diversitat, així com l’impuls de l’aplicació de polítiques responsables per part de les pimes, i pensem que, donat el vostre rol rellevant en l’àmbit empresarial, és important comptar amb vosaltres, associats, per acompanyar-nos en el camí cap a la transformació a empreses socialment més diverses i responsables.

Les empreses associades a ANAFRIC podreu accedir al projecte i fer un Pla de Diversitat totalment subvencionat, sense cost, per a la incorporació de persones a la vostra empresa, i dissenyat a mida i segons les necessitats del vostre negoci.

El Pla de Diversitat està dirigit a:

  • Empreses d’entre 1 i 249 persones treballadores
  • Empreses amb matriu o centre de decisió a Catalunya
  • Empreses interessades a implementar iniciatives de Responsabilitat Social Empresarial (RSE), incorporant la perspectiva de la diversitat
  • Empreses interessades a ampliar la plantilla i tenir elaborat un pla d’incorporació de persones amb criteris d’inclusió i diversitat, actualment o en un futur.

El Programa Next Diversitat i Empresa vol ajudar les persones empresàries a fer-ho, partint de l’elaboració d’un Pla de Diversitat i fomentant la inclusió de perfils amb diversitat.

Les empreses que puguin estar interessades a tenir un pla de diversitat i incorporar persones vinculades a aquest projecte rebran un assessorament subvencionat adequat a les necessitats de l’organització.

El Programa està 100% subvencionat

  • Elaboració d’un Pla de Diversitat a mida
  • Assessorament personalitzat
  • Formació específica dins de l’empresa
  • Assessorament per a la intermediació laboral

Col·laboradors