Anafric repeteix la seva participació en Meat Attraction’19 juntament amb importants empreses càrniques

  • L’estand en conjunt mostrarà la fortalesa del sector càrnic espanyol especialitzat en Halal.
  • Terceres i Quartes gammes, elaborats i carns madurades exhibiran innovació en qualitat de producte.

Per tercer any consecutiu, i coincidint també amb la tercera edició del certamen, la associació d’empreses càrniques, Anafric, serà present en Meat Attraction 2019, que tindrà lloc a Madrid del 17 al 19 de setembre. En aquesta edició del Salo Professional per la Industria Càrnica, Anafric repeteix la fórmula de presencia juntament amb importants empreses del sector. En aquesta ocasió assisteix acompanyada de les firmes Bones and Meats, Cárnicas Sierra Sur, Celevant, Fribin, Frimancha, Murgaca i Sucarn. Estand agrupat d’Anafric: Pavelló 10 – Stand 10D0.

L’estand d’Anafric mostrarà la fortalesa del sector càrnic espanyol especialitzat en Halal així com la capacitat d’innovació a la cerca de qualitat i excel·lència en els elaborats, terceres i quartes gammes i carns madurades

Bones and meats. L’aliat per la exportació

L’empresa Bones and Meats estarà present a l’estand conjunt d’Anafric i donarà a conèixer la seva experiència en serveis per exportació alimentaria a diferents punts del planeta. Aquesta empresa amb seu central  a Espanya compta amb moltes oficines i representació al mon. Les seves localitzacions estan a Vietnam, Filipines, Taiwan, Mèxic, Japó i Sudàfrica. La seva experiència, coneixement i especialització als mercats en les quals realitza negocis converteixen aquesta companyia en un aliat per empreses càrniques  que vulguin obrir-se camí  en nous mercats.

Celevant. Hamburgueses i filetejats ultracongelats per gran distribució

La companyia especialitzada en carn de boví, Celevant , associada a Meat Center Ibérica obre nova línia de negoci amb les preparacions filetejades  i les hamburgueses ultracongelades per la gran distribució. L’empresa càrnica, amb una trajectòria de 28 anys, porta mesos de treball en el projecte i presentarà les seves noves ofertes de carns ultracongelades en el Saló Meat Attraction. Actualment, l’empresa ubicada a Torrent (Valencia), disposa d’una capacitat de producció de 18.000 tones de carn a l’any i compta amb càmeres de congelat i refrigerat amb una capacitat de més de 1.500 tones.

Cárnicas Sierra Sur. Noves hamburgueses de xai i especialistes en Halal

L’empresa andalusa presentarà en exclusiva a la feria de Madrid les seves noves hamburgueses de xai. Seran tres receptes diferents elaborades amb carn de cama de xai. La càrnica andalusa portarà també a la Feria les seves costelletes de cabrit empanades i congelades que han tingut èxit en les supermercats andalusos. Cárnicas Sierra Sur és una empresa jove, especialitzada en oví i caprí, creada al 2017, avalada per la sòlida experiència de la seva gerència. L’empresa ha experimentat un important creixement en només dos anys, des de gener, amb servei propi d’escorxador. 

Frimancha: Hamburguesa de boví 100% natural, zero additius i sense sulfits
La companyia Frimancha, experta en boví i producció multicrárnica, presentarà en Meat Attraction, la seva nova hamburguesa de boví, 100% natural, zero additius i sense sulfits. L’empresa, especialitzada en la producció integrada de boví i amb una trajectòria de 50 anys, presentarà també una nova gamma de bullits i curats Magne Duroc i les salsitxes Friwurst. Frimancha, integrada al Grup Vall Companys des de 2007, repeteix per segona vegada consecutiva la seva presència en el saló carni de Madrid. L’empresa de Valdepeñas desenvolupa, des de 2017, una aposta per l’especialització en la seva línia d’elaborats frescos, amb importants millores en instal·lacions i tecnologia.

Murgaca: especialització #OnlyHalal
Murgaca, una de les empreses líders en exportació d’oví a Espanya, està dedicada exclusivament a la producció i comercialització de carn Halal. Exporta de manera efectiva a 26 països, dels quals la meitat pertanyen a la Unió Europea. Compta amb centres de recollida d’animals i engreixadors repartits en tota Espanya; seu principal i escorxador a Cartagena (Múrcia); i unes instal·lacions logístiques i sala d’especejament a Balaguer (Lleida). La signatura indica que “el client consumidor de productes Halal és cada vegada més exigent en qualitat, traçabilitat, logística i en concepció global dels negocis. En Murgaca ens esforcem a desenvolupar una producció concorde a aquestes exigències”.

Sucarn: Entra en el mercat de les carns madurades d’alta gamma

La companyia especialitzada en la comercialització majorista de productes carnis i derivats, Sucarn, presentarà una selecció de carns de vaca i vedella d’alta gamma madurades fins a un màxim de 35 dies. L’empresa, que ara compleix 35 anys, ha triat Meat Attraction per a presentar una selecció exclusiva de carns de boví de primera qualitat madurades “en unes condicions òptimes i sota un control molt estricte”. L’aposta de l’empresa és entrar amb força en el mercat de les carns madurades i situar-se com a líders per la qualitat del producte. Sucarn està especialitzada, sobretot, en carns de boví, oví i caprí d’importació, així com en un extens catàleg de carns exòtiques.

En l’estand de Anafric estaran presents també:

Appeal Agrifood Group. Empresa del sector carni amb àmplia experiència a externalitzar els processos industrials per a sales d’especejament i escorxadors. Realitzen la gestió de les operacions de manipulat de tota mena de carn. AAG introdueix millores de procés i implanten innovacions tecnològiques en l’àmbit de la Indústria 4.0.

Ensoblue. Empresa especialitzada en el desenvolupament de tecnologia destinada a la correcta gestió de l’energia i a l’optimització i reducció dels costos energètics de la indústria en general. A més de l’estalvi en energia elèctrica i en combustibles primaris (gas, fuel, etc,), Ensoblue ofereix solucions ajustant-se a la necessitat de cada empresa.

Associació Empresarial Càrnia, Anafric
Anafric és una associació empresarial càrnia d’àmbit nacional que defensa els interessos de les empreses del sector ramader-carni de tots els sectors, de manera transversal i plural. Compta amb 200 empreses associades l’activitat de les quals engloba des de les granges d’engreixament, escorxadors, sales d’especejament i magatzems frigorífics.

Per volum de producte, és l’associació més representativa en oví i caprí a Espanya. Els seus associats facturen un global de 3.627.513.577,93 euros anualment i donen treball a gairebé 4.900 persones en plantilla fixa. ANAFRIC representa (en tones de canals comercialitzades): Oví, 69%; Boví, 46%; Porcí, 23%.

La tercera edició de MEAT ATTRACTION es presenta amb el missatge “La cita amb les millors carns del món. L’únic saló professional del sector carni que se celebra a Espanya preveu superar en aquesta convocatòria les 400 empreses participants i els 20.000 professionals del sector de 60 països.

Es tracta d’una edició estratègica centrada en la Innovació com a motor de la transformació sectorial, amb l’objectiu de consolidar la comercialització domèstica i la diversificació de mercats internacionals per a l’exportació dels productes carnis nacionals. Meat Attraction aspira a posicionar al mercat espanyol com un els principals proveïdors de productes carnis del món. En aquest sentit, se situa la presència i el compromís d’Anafric, una de les principals associacions d’empreses càrnies d’Espanya, amb Meat Attraction i les seves pròpies companyies associades.

Estand Agrupat d’Anafric: Pavelló 10 – Estand 10D01

Col·laboradors