Anafric s’uneix al projecte de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025

Anafric anuncia la seva adhesió al projecte de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025. Aquesta col·laboració cerca destacar la rica tradició càrnia de la regió i potenciar el sector mitjançant activitats i esdeveniments que promoguin l’excel·lència gastronòmica catalana.

 

 

 

José Friguls, president d’ANAFRIC, va declarar: “La celebració de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025 representa una oportunitat única per al sector carni. Permetrà visibilitzar la qualitat i diversitat dels nostres productes, promoure pràctiques sostenibles i obrir nous mercats tant nacionals com internacionals. Aquesta iniciativa no només beneficiarà les indústries càrnies, sinó també els consumidors, en fomentar una alimentació més conscient i de qualitat”.

Durant l’esdeveniment, es duran a terme diverses activitats dissenyades per ressaltar la importància del sector carni a la gastronomia catalana. Entre elles s’inclouen exposició de productes, sessions formatives sobre tècniques de producció sostenible, innovació al sector carni i tendències de consum; rutes gastronòmiques o iniciatives per sensibilitzar el públic sobre els beneficis nutricionals i la sostenibilitat dels productes elaborats a Catalunya, entre els quals es troben els carnis.

La participació d’ANAFRIC en aquest projecte subratlla el compromís de l’associació amb la promoció i la millora del sector carni. A través d’aquestes activitats, es busca enfortir la posició de Catalunya al panorama gastronòmic mundial, alhora que s’impulsa l’economia local i es fomenta el turisme culinari.

Col·laboradors