Batallé, 102 anys d’història. L’èxit fruit de la gent

Batallé és una història familiar que comença, com a moltes cases, ja fa cent anys, amb la matança del porc i l’elaboració d’embotits per part de Pere Batallé, avi dels avui propietaris, i el seu fill. Aquestes elaboracions es venien en una botiga de Riudarenes regentada per la tieta Maria.

Josep i Pere Batallé, propietaris actuals van haver de fer-se càrrec de l’empresa als 21 i 19 anys, després de la mort del seu pare. Gràcies a la seva visió i al suport dels seus oncles van començar allò que se’ls donava tan bé: treballar de valent. Les ampliacions de les naus es van anar succeint a mesura que s’anava perfeccionant i fent les coses de manera diferent.

Entra en joc la raça Duroc. Batallé observa que el rendiment d’aquella raça és molt notable i que la qualitat de les carns és excel·lent. Aposta per aquests porcs i aposta per la millora contínua de la seva genètica a nivell nacional. Ràpidament els dos germans saben que van en bona direcció.

Ets bo si tens bona gent
Però l’èxit d’avui de Batallé no només és fruit del porc, també ho és fruit de la seva gent. Acompanyats per la família els germans han sumat 50 anys al capdavant de l?empresa. El testimoni ja és avui de la 4a generació, liderant una empresa amb visió internacional i amb els valors que l’han acompanyada durant els 100 anys d’història. Qualitat per principi.

Batallé ha rebut una placa commemorativa que reconeix la trajectòria centenària de l’empresa, que el 2020 va fer cent anys.

 

 

Col·laboradors