Beef Awards: reconeixement del sector de la carn de boví a la societat

Madrid es va vestir de gala el 19 de juny per celebrar un esdeveniment que quedarà gravat a la memòria de tots els assistents. L’emblemàtica plaça de Toros de las Ventas va ser l’escenari d’una nit màgica, entre llums enlluernadores i aplaudiments entusiastes. Els Beef Awards van reconèixer els millors del sector, en una vetllada inoblidable. Aquest esdeveniment conduït per Cristina Tárrega i Boris Izaguirre, va brillar amb la presència de destacades personalitats del sector de la carn de boví, ia més va reunir influents representants de diverses administracions i institucions, així com la societat civil. ¡Una nit inoblidable, la nit que vam gaudir a Madrid!

 

 

La interprofessional de la carn de boví d’Espanya PROVACUNO, en col·laboració amb MEDIASET i l’agència KIBO MEDIA Comunicación, han dut a terme aquesta espectacular gala de lliurament de premis Beef Awards el sopar de la qual ha estat elaborat per 14 xef estrella Michelin.

Els premis han estat dissenyats i creats per l’escultor Ernesto Knorr, reconeixen l’excel·lència i el compromís en diversos àmbits i han comptat amb el suport de patrocinadors com: Fòrum Interalimentari, KIA, Silbö, Telecom, Grup ICM, JOT i Bodegas Protos.

Destacar com a fermall final les actuacions de l’Índia Martínez, María Peláe i el DJ Álvaro Naive.

A continuació, es detalla la llista de guardonats a les diferents categories:

 

MODA ESPANYA

· Premi per a: Lola Casademunt

· Recull el premi: Mayte Casademunt

· Lliurament del premi: Fiona Ferrer. Empresària, escriptora i dissenyadora

· Premi patrocinat per: JOT

 

CINEMA

· Premi per a: Jordi Sánchez

· Lliurament del premi: Enrique Cerezo. Productor de cinema i president de l?Atlètic de Madrid

 

ESPORT

· Premi per a: Ilia Topuria

 

NUTRICIÓ

· Premi per a: Antonio Escribano Zafra

· Lliurament del premi: Antonio Garamendi. President de la CEOE

· Premi patrocinat per: Fòrum Interalimentari

 

ARTISTA MUSICAL

· Premi per a: José Mercé

· Lliurament del premi: Jorge Morán. CEO de Silbö Telecom

· Premi patrocinat per: Silbö Telecom

 

COMUNICACIÓ

· Premi per a: Ana Rosa Quintana

· Lliurament del premi: Jaime Yartu San Millán. President de PROVACUNO

 

INVESTIGACIÓ I SOSTENIBILITAT

· Premi per a: Fernando Estellés

· Lliurament del premi: Carlos Novillo Piris. Conseller de Medi Ambient, Agricultura i Interior a la Comunitat de Madrid

· Premi patrocinat per: KIA

 

SOMILLER

· Premi per a: Cristina Díaz

· Lliurament del premi: Ana Rodríguez Castaño. Directora general de Produccions i Mercats Agraris. Ministeri dAgricultura, Pesca i Alimentació.

· Premi patrocinat per: Cellers Protos

 

SALUT I BENESTAR

· Premi per a: Pedro Guillén

· Lliurament del premi: Ramón Fernández-Pacheco. Conseller de Sostenibilitat, Medi Ambient i Economia Blava de la Conselleria d’Andalusia

· Premi patrocinat per: Grup ICM

 

INNOVACIÓ I BELLESA

· Premi per a: Dr. Francisco Galán

· Lliurament del premi: Norma Duval. Presentadora, actriu i empresària

 

TRAJECTÒRIA

· Premi per a: José María García

· Lliurament del premi: Joaquín Prat. Presentador de ràdio i televisió

 

SOLIDARI

· Premi per a: Fundació Aless Lequio

· Recull el premi: Ana Obregón. Actriu, presentadora de televisió i empresària

· Lliurament del premi: Carlos Sobera. Actor i presentador de televisió

 

PREMI ESPECIAL FANS DEL BOVÍ

· Premi per a: Iván Cerdeño, Fran Martínez, Rafa Centeno, Joel Castañé, Juan Lu Fernández, Miquel Àngel de la Creu, Kisko García, Ferran del Cerro, Miquel Carretero, Rocío Parra, Roberto Martínez, Javier Aranda, Javier Estévez i Juanmi Carrasco .

· Lliurament del premi: José Miguel Herrero Velasco. Director General d’Alimentació. Ministeri dAgricultura, Pesca i Alimentació.

 

Durant la cerimònia, Jaime Yartu, president de PROVACUNO, va destacar que “aquests premis són un reconeixement del sector a persones o institucions de diferents àmbits que representen uns valors d’esforç, treball, entusiasme, innovació i compromís amb què el sector de la carn de boví es veu molt representat.”

Aquests premis són el que la societat mereix perquè “La carn de boví és felicitat, és família, són amics, és compartir i viure. Aquest sector amb què produeix fa que la gent gaudeixi” va concloure Yartu en la seva intervenció.

El sector de boví de carn és estratègic a Espanya, proporcionant ocupació directa i indirecta a més de 200.000 famílies i actuant com un fre al despoblament rural ia la seva sostenibilitat.

A més, representa un component essencial del PIB nacional i fomenta el creixement econòmic tant a àrees rurals com urbanes. En termes mediambientals, la ramaderia de boví de carn és fonamental per minimitzar el risc dincendis i conservar la biodiversitat. Galeria multimèdia:

https://www.beefawards.es/

 

 

 

        

 

Col·laboradors