Bureau Veritas, nou col·laborador d’Anafric per prestar serveis de certificació a la indústria càrnia

Bureau Veritas és el nou col·laborador de Anafric. Amb l’objectiu que els seus serveis contribueixin a seguir impulsant la confiança de la societat de consum en la indústria càrnia a nivell nacional i internacional. Adrián Martínez, Food Market Leader de Bureau Veritas Espanya i Portugal, analitza els punts clau sobre el paper de la companyia líder mundial en proves d’inspecció, certificació, assajos i formació, en el sector agroalimentari.

 

Quins són els serveis de Bureau Veritas?

Cal tenir en compte que Bureau Veritas opera en multitud d’àrees. És el soci de confiança per a organitzacions de tots els sectors i mides. Com a tercera part independent, verifiquem i certifiquem processos vinculats amb la qualitat, seguretat i salut, medi ambient i sostenibilitat. A més, en el cas de el sector agroalimentari, i en concret en la indústria càrnia, disposem d’una àmplia gamma de serveis de la granja a la taula, sobre qualitat, sostenibilitat i seguretat alimentària, principalment. Tot això, amb transparència i amb processos en què la traçabilitat és un dels valors primordials.

 

“Comptem amb les acreditacions i garanties dels organismes internacionals i nacionals de referència i reconegut prestigi, el que garanteix la fiabilitat dels nostres serveis. També en el sector agroalimentari”.

 

Quins són els aspectes que us diferencia d’altres empreses com la vostra?

 

Comptem amb les acreditacions i garanties dels organismes internacionals i nacionals de referència i reconegut prestigi, el que garanteix la fiabilitat dels nostres serveis. També en el sector agroalimentari. El que aporta credibilitat en els processos i productes dels nostres clients i, en conseqüència, genera confiança en la societat de consum.

 

Amb quina trajectòria compta de l’empresa?

Gràcies als nostres més de 190 anys d’història i dilatada experiència a nivell nacional i internacional, oferim serveis multidisciplinaris, amb més de 75.000 professionals i amb una xarxa internacional de més de 1.600 oficines i laboratoris en més de 140 països. A Espanya, tenim una àmplia xarxa d’oficines i professionals que ens permet donar un servei personalitzat als nostres clients.

 

Q

són els valors que aporteu a quan us incorporeu com a col·laborador d’Anafric?

Confiança i garantia internacional en tots els sectors en què operem. En l’agroalimentari, Bureau Veritas proporciona solucions d’avantguarda i un ventall molt ampli de les certificacions més reconegudes a nivell nacional i internacional en aquest sector cobrint tota la cadena de subministrament de la granja a la taula.

La marca Bureau Veritas és un símbol mundialment reconegut pel seu compromís amb l’excel·lència, sostenibilitat i fiabilitat. Així mateix, per mitjà de Bureau Veritas Formació disposem un ampli catàleg de programes acadèmics a mida per al sector agroalimentari, entre molts altres, i que es poden realitzar de forma presencial o en format “e-learning”. D’altra banda, recentment hem llançat BV Green Line, un conjunt de serveis i solucions per situar la sostenibilitat en el centre de totes les accions de les organitzacions.

 

“En Bureau Veritas Formació disposem un ampli catàleg de programes acadèmics a mida per al sector agroalimentari, entre molts altres, i que es poden realitzar de forma presencial o en format” e-learning “”.

 

Col·laboradors