Compromís Benestar animal europeu: producció sostenible i respectuosa

Les interprofessionals Interovic i Provacuno han començat un projecte conjunt per posar en valor el nou segell Compromís Benestar Animal, i que té com a objectiu donar a conèixer un model de producció més sostenible i respectuós amb els animals.

Aquesta campanya pretén contribuir positivament a la consecució dels objectius marcats per la Unió Europea a través de l’estratègia Farm2Fork, Green Deal, PAC i Objectiu Carboni Neutral 2050.

Com el mateix Green Deal reconeix, “el Benestar Animal està estretament relacionat amb el desenvolupament sostenible”. Aquests vincles es fan evidents quan es tenen en compte tots els beneficis que el benestar animal proporciona quant a producció i qualitat, i, fonamentalment, quant a la disminució de malalties i dels tractaments veterinaris que prevenen el risc de malalties transmeses per aliments i animals, fet que es tradueix en una disminució de l’ús d’antibiòtics.

 

[vcex_button url=”https://www.interovic.es/interovic-presenta-junto-provacuno-la-primera-campana-europea-de-bienestar-animal” title=”MÉS INFORMACIÓ” style=”flat” align=”left” color=”pink” size=”small” target=”self” rel=”none”]MÉS INFORMACIÓ[/vcex_button]

 

Col·laboradors