El 22 de setembre s’ha fet la presentació a la premsa del Paquito de xai, però en aquesta segona ocasió, s’ha acompanyat d’un còctel especialment elaborat per a l’ocasió, per maridar el mos del xai amb el suau entrant d’un glop de còctel . La combinació ha estat exquisida. Prop de 40 periodistes han pogut gaudir en un ambient modernista gurmet. La presentació s’ha fet al clàssic Cafè del Centre, un establiment emblemàtic de Barcelona amb prop de 150 anys d’història.
El Paquito
INTEROVIC ha aprofitat aquest moment per promocionar, del 3 al 30 d’octubre, el seu icònic entrepà l’ingredient principal del qual és el filet de cama de xai, un producte molt versàtil i assequible que s’adapta a les necessitats de la població jove.
El Paquito no només es podrà degustar a bars i restaurants sinó que també estarà present en una selecció de les millors cocteleries de la Ciutat Comtal. En total, participen en aquesta iniciativa més de 200 establiments que oferiran 200 versions diferents del bocata.
La llista completa de les adreces on es pot combinar el Paquito amb els còctels es pot veure en aquest enlace.