El sector de la carn de boví posa en marxa la campanya solidària del boví ‘Molt fans de tu’ davant de la covid-19

El sector de boví de carn d’Espanya s’ha mobilitzat per ajudar en aquestes setmanes tan difícils causades pel COVID-19. Aquest sector, format per més de 130.000 persones entre ramaders, professionals de la indústria agroalimentària i del comerç minorista, ha fet un pas endavant per aportar el seu granet de sorra davant aquesta pandèmia que manté en suspens a Espanya i a el món.

Per això, des PROVACUNO, la interprofessional del sector, s’ha decidit llançar una campanya de solidaritat i compromís amb la societat, conscients de la gravetat de el problema i d’aquests temps de confinament. Una campanya amb el nom de Fans de el boví, molt fans de tu, que anima a perseverar en vèncer el virus.

El sentir de el sector per la seva gent i per la societat, pels malalts i també pels que segueixen treballant cada dia per salvar vides, a més de per qui, des del món de l’boví, segueixen fent possible alimentar la població per aconseguir el final feliç desitjat, s’ha volgut resumir en el vídeo Molt fans de tu.

Es tracta d’un vídeo motivacional que s’estrena avui i en el qual el sector mostra el seu orgull per la seva gent de el sector, per la qual ramaders, els transportistes i tots aquells herois sense capa que fan possible que la resta de la població pugui quedar-se a casa i lluitar contra aquesta pandèmia.

Espanya ha demostrat ser un país solidari, entregat, col·laboratiu, imaginatiu, creatiu, amb professionals en tots els àmbits que són capaços de lluitar a una pel bé comú, el bé de tots. Per això, el vídeo vol animar a tots a superar amb força aquesta situació, i es vol difondre a través de mitjans de comunicació, xarxes socials i altres suports per difondre el missatge.

Entre les accions d’ajuda alimentària, PROVACUNO també treballa en nom de tot el sector a l’hora de donar carn de boví espanyola a diversos hospitals de campanya per tot el país, de manera que es demostra que és una organització compromesa i que vol arribar allà on es necessiti, amb una aportació essencial de carn de boví.

Un font inestimable de proteïnes, vitamines i minerals tan importants per a la recuperació de malalts i per donar força també als qui treballen amb ells.

I una altra de les accions a realitzar per part de el sector és a través de xarxes socials, per oferir entreteniment en aquestes hores difícils, a través del món de la cuina. Així, cuiners, esportistes i nutricionistes ajudaran a cuinar d’una forma divertida plats dels millors restaurants del nostre país, a practicar tècniques de cuinat mai revelades anteriorment, o a conèixer curiositats i trucs per aprendre a preparar la millor carn de boví. Tot això es podrà veure a les xarxes socials Facebook i Instagram en el perfil @fansdelvacuno.

Com assegura Javier López director de PROVACUNO: “Són temps difícils, però junts ens en sortirem. I ho farem més units, més forts i amb la il·lusió d’haver superat amb èxit aquesta situació. L’esforç de cada un de nosaltres, com pot, quan pot i on pot, serà fonamental i per això nosaltres sempre serem MOLT FANS DE TU. De tot i totes els qui contribuïu a aconseguir vèncer aquesta pandèmia”.

El vídeo es pot veure al canal de YouTube de Fans de el boví, en aquest enllaç.

Col·laboradors