El sector Horeca descobreix els millors talls de carn de xai i cabrit per delivery

La Interprofessional Agroalimentària de l’Oví i Cabrum, INTEROVIC, ha organitzat un taller virtual especialment dissenyat per als professionals de l’canal HORECA, en col·laboració amb l’escola MasterD.

Els encarregats de dur a terme l’única restauració possible en l’actualitat tenen al seu abast l’oportunitat de descobrir, de la mà del cuiner expert en carns d’oví i cabrum, Javier Robles, tot el que aquests productes poden suposar per ells.

Les carns de xai i cabrit d’origen europeu són una opció idònia per a tots qui vulguin afegir a la seva oferta digital el plus que suposa la seva inclusió en els menús. Es tracta d’un producte de proximitat, amb contrastats beneficis mediambientals i socials. Però, sobretot, es tracta d’unes carns d’excel·lència gastronòmica el maneig en aquest tipus d’elaboracions cal conèixer perquè el client a casa les gaudeixi en tota la seva esplendor.

El dia del xai, el 23 de juny

El que tradicionalment era un dia de celebració per celebrar Sant Joan, avui tornarà a ser un dia de celebració i retrobament en un país que, després de tres mesos de reclusió, necessita ajuntar-se per celebrar. I res millor que fer-ho al voltant d’una barbacoa amb carn de xai a casa amb família i amics o bé demanar-los a través de les empreses que us poden portar els diferents talls a casa.

Col·laboradors