Empoderar la dona i impulsar la seva inclusió a la indústria càrnia: Meat Business Women

‘The Power of You’ és una campanya de Meat Business Women que contarà les històries inspiradores de dones que treballen a la indústria càrnia, mostrarà les millors pràctiques d’inclusió i ajudarà a fomentar l’apoderament i la confiança de les dones en cada etapa del seu carrera.

La campanya es llança com a resultat directe de l’informe Representació global de gènere 2023 de Meat Business Women. L’informe va trobar que el 53% de les persones que treballen a la indústria creuen que la inclusió ha guanyat un lloc a l’agenda des del 2020. Hi ha hagut un augment de dones en llocs a nivell de juntes directives, directores i directores executives; no obstant això, el nombre de dones en la força laboral mundial de la carn ha disminuït en general i el progrés està estancat als nivells més júnior.

El llançament de la campanya va ser el 7 de setembre amb el llançament d’un vídeo en què van participar membres de Meat Business Women. A això us seguirà una sèrie d’episodis, cadascun dels quals compartirà una història professional diferent.

Més informació.

 

 

Col·laboradors