En marxa la 5a edició d”Objectiu Vacuno’ el certamen de fotografia del boví de carn

‘Objectiu Vacuno’, el certamen de fotografia amb què PROVACUNO, l’Organització Interprofessional de la Carn de Boví d’Espanya, pretén donar visibilitat a la feina diària dels ramaders, industrials i comercialitzadors del sector, així com al medi rural ia la pròpia carn de boví, inicia la cinquena edició. El concurs torna a incloure tres categories amb premis entre 100 i 500 euros per als millors treballs. Els participants, ja siguin professionals o aficionats a la fotografia, podran remetre les seves creativitats des del 12 de juny fins al 16 de setembre a  www.provacuno.es/objetivovacuno

 

En marcha la 5ª edición de 'Objetivo Vacuno' el certamen de fotografia del vacuno de carne

 

El concurs torna a comptar amb les seves tres categories ja clàssiques: Carne de boví i lleure, Ramaderia, indústria i medi rural i Memes.

  • ‘Consum de carn de boví i lleure’ té com a objectiu posar de manifest la importància social de la carn. Aquest apartat inclou premis de 500, 250 i 100 euros per als guanyadors.
  • ‘Ramaderia, indústria i medi rural’ té com a objectiu captar el treball diari, la constància, la cura i respecte per la natura, així com la bellesa dels animals i les múltiples possibilitats que ofereix la carn de boví. Hi haurà premis de 500, 250 i 100 euros per a les tres millors imatges.
  • ‘Memes’, en què participants podran aprofitar fotografies populars, mems famosos o relacionades amb el sector de boví de carn. Els premis seran de 500, 250 i 100 euros per als tres millors treballs.

“Amb projectes ja consolidats com aquest concurs fotogràfic, que compta cada vegada amb més participació i nivell a les seves fotografies, PROVACUNO treballa per la visibilitat i l’increment del valor que aquest sector té i mereix a la societat”, indiquen des de la interprofessional.

Les imatges es publicaran a les xarxes socials de PROVACUNO i podran servir com a imatge per posar en valor la carn de boví, el treball dels ramaders, industrials i carnissers, així com mostrar la vida en aquests pobles i llocs d’Espanya.

 

Imatge: Freepik

Col·laboradors