Enquesta d’Anafric sobre el malbaratament alimentari

Anafric està duent a terme una campanya per informar tant la societat en general com les empreses i professionals en particular, sobre els efectes de malbaratament alimentari per al medi ambient i l’economia, principalment. Per això, a través de la campanya AnafricZero, es posa en marxa una enquesta en què es demanarà a l’audiència que respongui a una pregunta on hi haurà tres possibles respostes.

 

Aquesta enquesta es modificarà cada tres mesos ja que el seu contingut anirà relacionat amb el tema general de l’Actualitat de la web anafriczero.anafric.es.
Els continguts es divideixen en temàtiques trimestrals començant per la restauració. Al novembre es relacionarà el malbaratament amb el consum domèstic. El febrer del 2024, la temàtica serà l’àmbit laboral ia partir del mes de maig del 2024 les informacions consistiran en consells destinats als establiments comercials.

La pregunta del trimestre
Durant aquest darrer trimestre de 2023, la web se centrarà en oferir informació relacionada amb el malbaratament alimentari i la restauració. Amb l’aprovació de la Llei de Prevenció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari, els establiments estan obligats a dur a terme una sèrie de pràctiques que comportin: autodiagnòstic dels seus processos, saber on desaprofiten i com solucionar-ho.

Una de les eines establertes a la Llei és la possibilitat de facilitar que els consumidors puguin emportar-se a casa el que sobri del seu menú sense cost addicional. Per això la pregunta d’aquest trimestre és: Si et trobes en un restaurant i no t’acabes el menú. T’ho portes a casa?

Ja podeu participar entrant a la pàgina anafrizero.anafric.es

Col·laboradors