Dolors Tarrés, delegada de vendes de Malvalogistics: “Som especialistes en la gestió logística d’última milla”

Malvalogistics és una companyia jove d’equips dedicats de distribució capil·lar, amb la necessària i corresponent autorització administrativa com Organitzador de transports. Entre altres empreses, col·laboren amb empreses de logística i alimentació com ara UPS, MRW, PAACK, LA SIRENA o GASTROPARTNERS. Disposa d’un equip especialitzat que optimitza les rutes per reduir els costos per a les empreses. Per ara, Catalunya i Madrid són les seves principals àrees d’infuència. Tota una empresa especialitzada, la gerent de vendes és Dolors Tarrés.

 

 

 

 

Quin servei oferiu?

Equips dedicats de distribució capil·lar (vehicle + conductor) d’última milla per als lliuraments dels productes als teus botigues o als teus consumidors.

 

Què us diferencia d’altres empreses com la vostra?

La nostra vocació de servei així com la qualitat dels nostres equips i per suposat la gestió logística d’última milla. Aquest tipus de logística de és, sens dubte, un repte crític per a la societat i les empreses que viuen i operen principalment en les grans ciutats. Disposar d’un company de viatge especialitzat en logística proporcionarà: millorar la sostenibilitat mediambiental del nostre producte, eliminar la congestió de trànsit a les ciutats i millorar els costos gràcies a l’eficiència logística.

Ja era una tendència, però amb la pandèmia s’ha vist clar que els consumidors demanen cada vegada més productes porta a porta i, en el nostre sector, amb elevades freqüències d’aprovisionament.

 

Com ha de ser la superfície interna del transport? Quina és la temperatura idònia? Com ha d’actuar el conductor?

 

Quina és la vostra trajectòria com a empresa?

Vam començar fa 4 anys, treballant en el sector de l’alimentació i a dia d’avui estem orgullosos de tenir més de 50 vehicles per als nostres clients i seguim ampliant mercat.

 

Quina diferència al nostre sector ramader / carni respecte a altres pel que fa a l’aplicació dels vostres serveis?

El producte fresc necessita una resposta immediata. En Malvalogistics tenim l’experiència dels nostres clients HORECA. Les carns són productes peribles que deuen tenir una temperatura de refrigeració molt concreta per combatre i frenar l’acció dels processos químics i els microorganismes, sense afectar la seva qualitat. Com ha de ser la superfície interna de l’transport? Quina és la temperatura idònia? Com ha d’actuar el conductor? Tots aquests factors els tenim a ADN de la nostra empresa. Les carns són un producte essencial. I el seu transport ha de ser essencial, prioritari i de la màxima importància.

 

                                              Signatura del conveni entre Malvalogistics i Anafric.

 

La Covid ha estat una crisi molt important per a les empreses. Com veieu el futur més immediat?

La Covid ha afectat en els hàbits de compra al consumidor i cada vegada més es fan les compres en línia i lliuraments en domicili, i és en aquest punt, on podem col·laborar amb els nostres associats per ser especialistes en equips dedicats a la distribució capil·lar.

 

Quin és el valor que doneu a ser col·laborador de Anafric?

La qualitat dels nostres equips, amb experiència contrastada, focalització, adaptabilitat i confiança. La vostra agrupació té les necessitats de qualitat i especialització a que més es complementen amb els nostres estàndards de qualitat.

Col·laboradors