Es presenta la Indicació Geogràfica Protegida “Cabrit d’Extremadura” a Mèrida

La nova I.G.P. Cabrit d’Extremadura a l’Escola Superior d’Hostaleria i Agroturisme d’Extremadura. A l´acte hi han assistit el president de la Junta d´Extremadura, la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Població i Territori i el director general d´Agricultura i Ramaderia, entre altres autoritats regionals.

 

 

Per al Director Tècnic, Raúl Muñiz, “la creació d‟aquesta nova IGP és un projecte il·lusionant i innovador, a més de ser únic a Espanya ia nivell europeu. Per a la posada en marxa s’ha comptat amb l’ajuda i la col·laboració de les administracions i tècnics per a la tramitació i elaboració del plec de condicions”.

El president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha explicat que “la creació d’aquesta nova IGP suposa una fita per a Extremadura”. A més, ha destacat que els productes acollits als segells de qualitat de la nostra regió compten ja amb un gran bagatge, per la qual cosa augura al Cabrito de Extremadura un bon futur i evolució, malgrat les dificultats pròpies del sector.

 

ALTRES INFORMACIONS

Col·laboradors