Es presenta MeatXperience, la fira dels professionals de la carn

MeatXperience es presenta com la cita especialitzada orientada a les necessitats de les empreses i els professionals del comerç minorista carni i elaboradors artesans de productes càrnics: carnisseries, xarcuteries i aviram.

La fira, que debuta a La Farga de l’Hospitalet el 27 i 28 d’octubre de 2024,es configura també com un aparador d’exhibició per les tendències i innovacions del sector així com un espai per a la formació i l’aprenentatge gràcies a un complet programa d’activitats participatives.

 

El format de la fira MeatXperience propiciarà oportunitats per a l’ intercanvi comercial i aportarà una autèntica experiència d’innovació amb valor afegit per al sector. Al llarg de les dues jornades, la trobada girarà al voltant de diferents temes d’interès com concursos i exhibicions, ponències sobre carn i salut o el futur del sector, la tecnologia, la digitalització i la degustació en el punt de venda.

MeatXperience s descobriran les últimes tendències en talls, eines i condiments, s’aprendrà dels experts amb demostracions en viu i, a més, s’obtindran consells pràctics a través de les conferències amb professionals que han destacat en el learning by doing i han trobat maneres de destacar i posicionar-se en el negoci. Un exemple d’això seran les ponències dedicades a identificar casos d’èxit en el comerç digital de productes frescos amb una visió més àmplia sobre els serveis de conveniència per als clients. A més, MeatXperience contempla accions paral·leles abans i després de la fira amb jornades tècniques arreu del territori sobre temes d’interès sectorial.

5.000m2 amb sales polivalents

MeatXperience compta amb el suport dels gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladers,que integra professionals de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, englobats sota la marca Carnissers Xarcuters Catalunya. Carnissers Xarcuters Catalunya.

L’espai d’exhibició ocuparà més de 5.000m2, més un gran auditori pels actes de gran format i es comptarà amb sales polivalents per a la celebració de les diferents ponències. La Farga és un recinte molt ben comunicat amb la xarxa de transport públic i disposa d’aparcament per al transport privat.

La cita, que organitza l’agència especialitzada Impacta Group“és una gran oportunitat perquè els professionals de la carn puguin identificar les millors solucions a les seves necessitats a través de nous formats participatius que converteixen aquesta cita en tota una experiència”, explica Oriol Tarrats, de la Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladersel membre al capdavant del Comitè Organitzador.

“Es parlarà sobre rendibilitat i relleu generacional, dos dels principals reptes del sector davant la incorporació de perfils de Generació Z i els nous hàbits de compra a través de l’online. Necessitem atraure noves generacions, amb formació adaptada a les necessitats reals del mercat”, explica Tarrats. “Com vendre més i convèncer un públic jove influït per les xarxes socials serà una de les temàtiques transversals durant la fira”.

La comercialització de la fira s’ha iniciat el mes de juliol de 2023. Podeu entrar www.meatxperience.com.

Col·laboradors