Espanya s’ha convertit en el 10è proveïdor japonès de carn de boví per al Japó i el 2n de la UE

PROVACUNO  ha participat activament en l’edició número 49 de FOODEX JAPÓN, la principal fira agroalimentària del Japó que durant quatre dies ha reunit els principals operadors del sud-est asiàtic.

Aquesta fira, reconeguda com l’epicentre dels esdeveniments agroalimentaris al Japó, ha estat un escenari crucial per a la presència i promoció de la carn de boví espanyola al mercat nipó.

Actualment, i després de 3 anys d’exportacions al Japó, Espanya s’ha convertit en el 10è proveïdor japonès de carn de boví per al Japó i el 2n de la UE, amb un valor de gairebé 14 milions d’euros anuals.

 

 

Amb la participació de prop de 2.500 companyies provinents de més de 70 països, i una assistència de gairebé 100.000 visitants professionals, FOODEX JAPÓN continua sent un esdeveniment vital per a les exportacions espanyoles.

Espanya, que va obtenir l’autorització per exportar carn de boví procedents d’animals més grans de 30 mesos i productes elaborats al Japó el 2020, ha mantingut una trajectòria ascendent en aquest mercat, i ha aconseguit xifres properes a les 2.100 tones anuals, consolidant-se així com un dels principals proveïdors estrangers de carn de boví al país asiàtic.

Javier López, director de PROVACUNO, destaca la importància qualitativa i el valor econòmic de les exportacions de carn de boví d’Espanya al Japó. Amb una demanda de boví propera a les 700.000 tones a l’any, “el mercat japonès cerca productes de màxima qualitat, on la carn de boví espanyola s’ha posicionat com una opció premium preferida pels consumidors japonesos informats”.

 

Més informació, a PROVACUNO

Col·laboradors