Especial Anafric a Meat Attraction: Sucarn llança la seva 5Gamma

Anafric / Meat Attraction

Des de la primera edició,  Anafric  ha participat a Meat Attraction amb un estand conjunt, juntament amb empreses representatives del sector. Sucarn es una de les empreses coexpositores d’Anafric i, en aquesta edició, presentarà la seva àmplia oferta de carns de cinquena gamma per a la restauració i les carns selectes internacionals.

 

Sucarn torna a sorprendre en aquest saló amb la qualitat i novetat dels seus productes. A les carns selectes de boví i dry aged se suma en aquesta edició la seva cinquena gamma. Racions de carn cuinades a baixa temperatura i que només requereixen un toc final per obtenir plats selectes. Sucarn aposta amb el 5G per donar solucions d’alta cuina sense estrès als restauradors.

Sucarn torna il·lusionada a Meat Attraction. Entre les novetats, destaca la seva recent estrenada galta de vedella cuinada a baixa temperatura i amb la tècnica sous-vide. Aquest plat s’afegeix a la seva oferta 5G formada pel seu ja famós i emblemàtic collaret a l’estil alemany o les costelles de porc Tex-Mex. Com explica el director, Carles Juvanteny, “amb la nostra cinquena gamma oferim un producte excepcional pensat especialment per a restauració. El nostre objectiu és oferir una solució: ràpida, còmoda i amb un producte excel·lent per als restauradors”.

Sucarn presentarà també en aquesta edició les seves carns de boví d’alta gamma

La companyia, referent en carns selectes internacionals, inclou al seu catàleg els millors talls de diferents orígens, com: Black Angus, Simmental i Wagyu. En aquesta edició, mostrarà entre elles el nou JUKU, vaca vella de Wagyu del Japó.

El director de Sucarn explica que “volem consolidar la nostra posició com a proveïdor de les millors carns del món”. A més, destaca la filosofia que ha caracteritzat l’empresa des dels seus inicis “el principal objectiu de Sucarn és aconseguir i oferir a cada client el que busca. Donar el millor servei i convertir-nos en part del vostre engranatge. És al nostre ADN”.

Les millors carns del món i total compromís amb el benestar animal

Col·laboradors