De la Granja a la Taula” mostrarà als espectadors, al llarg de les seves vuit episodis, produïts en col·laboració amb la Comissió Europea, com els agricultors i les empreses estan adaptant els seus hàbits de treball i els consumidors els seus hàbits alimentaris per fer que les cadenes alimentàries siguin més saludables, justes i sostenibles.
El primer episodi es transmet aquesta setmana i es llançarà un nou episodi cada dues setmanes dimarts a la nit, a les 21h55. El primer episodi, ambientat a Ahun, França, examina com la indústria s’està preparant per reduir els pesticides en un 50% abans de 2030.
- Altres información sobre Granja a la Tesa
- Jornada sobre la Granja a la Tesa
Els propers episodis se centraran en:
- Tecnologia agrícola innovadora en Lelystad, Països Baixos (que es transmetrà el 30 de març)
- Sistemes innovadors per gestionar i reduir el malbaratament d’aliments a Berlín, Alemanya (13 d’abril).
També s’abordaran temes com el benestar animal, la sobreexplotació de la terra, la contaminació i l’etiquetatge dels aliments.