Exemple de com mostrar el treball de la indústria càrnia per a la reducció de les emissions al medi ambient: Danish Crown comercialitzarà en els seus productes etiquetes on es mostra el treball realitzat pels agricultors i ramaders de país per ser més respectuosos amb el medi ambient

Des de 2005, la petjada climàtica d’un quilo de carn de porc danesa de Danish Crown s’ha reduït en un 25%. Aquest missatge quedarà clar en l’envàs, de manera que serà més fàcil per als consumidors prendre una decisió més amigable amb el clima quan s’aturin al taulell en més de el 90% de les botigues d’alimentació daneses.

“Els porcs són més respectuosos amb el clima del que la majoria de la gent pensa”, es diu a la companyia. Amb el nou missatge climàtic en l’envàs, vam mostrar que no tota la producció càrnia és similar. Fins i tot hi ha una gran diferència en els porcs, que, segons el lloc on van créixer, tenen diferents empremtes climàtiques.

La petjada climàtica de la carn de porc de Danish Crown s’ha reduït en un 25% anual per kg des de 2005. Això vol dir que la nostra carn de porc s’està acostant a l’pollastre quan es mira la petjada climàtica “.

Més informació www.eurocarne.com

Col·laboradors