Experiència, coneixement del sector i tots els esdeveniments en un únic proveïdor: Albatros Group

Sabíeu que Albatros és una empresa amb més de 20 anys d’experiència que està especialitzada en la creació i planificació de tota mena d’esdeveniments d’empresa?

Albatros Group és més que una agència de viatges. És tenir la tranquil·litat que podem tenir en una única empresa l’organització de viatges, esdeveniments esportius, reunions d’empresa, organització de congressos o incentius. Una experiència que assegura que qualsevol esdeveniment estigui a l’altura de la seva empresa.

Albatros Group s’ha avançat a les necessitats del sector i organitza activitats de team building, estratègia i motivació per a grups. També ofereix serveis a creueristes, trasllats i visites en les destinacions, entrades per a esdeveniments esportius, entre altres.

L’experiència única i exclusiva, juntament amb el compromís i la satisfacció del client és la principal diferència respecte a la resta del sector.  Per tot això, Albatros Group és ja un partner col·laborador d’Anafric, apostant pels serveis personalitzats amb el millor assessorament.

 

Les xarxes socials d’Albatros Group

Col·laboradors