Finestra Brexit d’ICEX

L’ICEX ha obert una ‘Finestra Brexit‘, un lloc on trobar tota la informació rellevant generada aquests últims mesos sobre la realitat de l’operativa comercial amb el Regne Unit. L’ICEX ha concentrat en un únic punt l’accés a tota la informació i prestacions que ICEX i tota la seva xarxa ofereixen per abordar el mercat britànic: documentació d’interès, jornades específiques sobre adaptació a les noves normatives, cursos, serveis d’assessorament i xec Brexit , entre d’altres.

IVA i Brexit

Mercaderies: L’aplicació de l’IVA a les mercaderies exportades a Gran Bretanya – Anglaterra, Escòcia i Gal·les- segueix uns criteris específics, mentre que els intercanvis de mercaderies amb Irlanda de Nord tindran el mateix tractament que els efectuats amb un Estat membre.

Serveis: Determinats serveis que es localitzin al Regne Unit poden estar subjectes a l’IVA espanyol en funció del que és més territori es explotin. Per determinar on es localitza un servei prestat a un client establert al Regne Unit, l’Agència Tributària posa a disposició de les empreses un localitzador de prestacions de serveis.

Tota la informació a ICEX.

 

Col·laboradors