Grup Empresarial Costa adquireix Roler per reforçar el seu posicionament en l’elaborat carni fresc

Grupo Empresarial Costa ha adquirit Roler, companyia històrica líder en la producció d’elaborats carnis frescos. Jorge Costa, CEO d’el grup, explica que “la integració de Roler augmenta la nostra oferta actual de productes amb el seu ampli assortiment en la gamma de l’elaborat fresc. Suposa un pas important que ens impulsa a seguir creixent, ja que es tracta d’una de les empreses més punteres i innovadores del nostre sector. Aquest moviment ens permet reforçar la nostra aposta per estar més a prop de el consumidor final “.

 

Què significa aquesta compra:

  • Roler, amb plantes a Extremadura i Catalunya, suma 500 empleats a Grup Empresarial Costa, que es consolida com un dels més grans grups carnis d’Espanya.
  • Costa es consolida com un dels més grans grups carnis d’Espanya, amb 4.500 empleats i una previsió de facturació agregada de 1.750 milions d’euros per a l’exercici 2021.

 

Valors de sostenibilitat

Roler està també alineada amb els valors de sostenibilitat de Costa Food Group i treballa per la reducció del plàstic en els envasos i el compliment i respecte de les normes de benestar animal actuals: “Aquest aspecte -recalca Jorge Costa- reforça la nostra capacitat per poder acostar a el consumidor productes certificats amb el segell de Benestar Animal AENOR. A Costa Food Group apostem fa dos anys per ser el primer carni nacional de porcí blanc a certificar les nostres 850 granges i la totalitat del nostre procés productiu. A més, la defensa de la cura i benestar de les persones, tant consumidors com empleats, també és una màxima que ens uneix “.

Otros artículos de Costa

Col·laboradors