Grupo Costa compra Cárnicas de La Litera i potencia el seu lideratge al mercat europeu de verres

El Grup Costa ha comprat el centre Càrniques de la Llitera, ubicat a Sant Esteve de Llitera (Osca), al Grup Pini, empresa italiana que és l’actual propietària. Aquesta planta, inaugurada fa dos anys, està dedicada al sacrifici i especejament de truges mare.

L’operació consolida la relació comercial entre les dues companyies càrnies, a més de potenciar la posició de lideratge del grup aragonès al mercat europeu de truges, segons han informat des de la companyia en una nota de premsa.

 

 

La inversió inicial per a la posada en marxa de Cárnicas de La Litera va ser superior a 15 milions d’euros.

Amb una superfície que ronda els 8.000 m2 i una capacitat de 625 tones diàries. L’operació servirà al Grup Costa, segons la nota de premsa, per tancar el cercle productiu i potenciar la posició de lideratge al mercat europeu carni.

Present des de fa 50 anys al sector agroalimentari, l’empresa aragonesa Grupo Costa, a través del seu hòlding carni Costa Food Group s’ha convertit en la tercera ramaderia més gran d’Europa, operant avui dia en més de cent països. Compromesa amb el medi ambient, genera uns 5.000 llocs de treball i la facturació arriba als 2.000 milions d’euros anuals. A més d’operar al mercat carni, la seva principal àrea d’activitat, també té presència a sectors com el vitivinícola, el de l’automoció i l’hoteler.

Col·laboradors