Grupo Costa instal·larà panells solars d’autoconsum a tots els seus centres de producció d’Espanya

El Grup Costa fa un pas endavant en el seu pla de sostenibilitat i instal·larà plantes solars a tots els seus centres de producció d’Espanya. Aquesta mesura, que té com a objectiu principal l’eficiència energètica i la reducció de l’impacte mediambiental, s’implantarà des d’abril en quatre fases fins a completar els 35 centres amb què Costa compta a Espanya, ubicats a onze comunitats autònomes. Tot el procés durarà dos anys i serà desenvolupat per MNM Solar.

La majoria dels centres productius estan instal·lats en àrees rurals

En total, la potència instal·lada superarà els 10.000 kW i la producció anual suposarà un autoconsum de 15.173.000 kWh a l’any, que es deixaran de consumir de la xarxa elèctrica. En conseqüència, es reduiran les emissions de CO2 a l’atmosfera en 9.120 tones, equivalent a l’efecte de plantar 456.047 arbres cada any.

A més, la mesura preveu que els possibles excedents d’aquestes instal·lacions fotovoltaiques es derivin a la xarxa elèctrica perquè altres consumidors puguin fer-ne ús i no se’n desaprofiti la producció. La majoria dels centres productius estan instal·lats en àrees rurals.

Col·laboradors