Grupo Jorge i NANTA impulsen dues càtedres per impulsar el coneixement, la formació i la informació a la ramaderia i la indústria càrnia

La Universitat de Saragossa comptarà amb dues noves càtedres fruit del vincle públic – privat, en aquest cas, gràcies a l’acord assolit entre, d’una banda Fundació Grupo Jorge, i de l’altra, Santa, empresa de nutrició animal.

La Facultat de Veterinària de la Universitat de Saragossa comptarà amb la Càtedra Fundació Grupo Jorge Talent i Innovació, que té com a objectiu impulsar nou coneixement i formació pràctica aplicada a la indústria càrnia, el sector agroalimentari, les energies renovables i la responsabilitat social corporativa.

D’altra banda, la Càtedra Nanta Ramaderia de Precisió, també a la Universitat de Saragossa, ha estat fruit d’un acord de col·laboració amb NANTA, amb la finalitat de donar suport i incentivar la formació i la recerca a l’àrea de la ramaderia. La Càtedra Nanta Ramaderia de Precisió inicia el seu camí amb Delia Lacasta, professora del Departament de Patologia Animal de la Facultat de Veterinària de la Universitat de Saragossa, com a directora, i la participació de José María Bello, cap de producte d’oví i cabrum a Nanta .

Col·laboradors