Els premis Hot Concepts a la restauració compleixen 20 anys. Interovic ha decidit col·laborar en la entrega de premis, que tuvo lloc al Teatro Goya de Madrid, on se’n pudo degustar de “Paquitos” de la mano de Carlos Moreno (jefe de cocina de Café Comercial). No olvidemos que este , el xef va guanyar el premi de “El mejor Paquito de Madrid” per la seva versión del bocadillo de cordero en l’edició d’aquest any.
Interovic va patrocinar el premi Hot Concept a la Restauració en Hoteleles i va ser el seu director Tomás Rodríguez juntament amb Isidro Martín, Director de Compras Corporatives en Tierra Burrito quiens va lliurar aquest galardón a Bless Hotel Madrid.
INTEROVIC ve els Hot Concepts com una oportunitat per promoure la presència del cordero a la gastronomia
Recordem que Interovic treballa amb més de 150.000 famílies ganaderas de l’Espanya vaciada, el seu objectiu és oferir als consumidors les carns més sostenibles.
En paraules de Tomás M. Rodríguez, director de la interprofessional: “Nos diferenciamos por nuestro compromiso con la excelencia en la producción, la sostenibilidad y el bienestar de nuestros animales, lo que nos permite ofrecer productos de alta calidad y sabor excepcional a los consumidores. ”.
Van pujar a recollir el premi Nayra González Jiménez, General Manager i Sergio Gregorio, Food & Beverage Manager.