Interovic col·labora als premis Hot Concepts

Els premis Hot Concepts  a la restauració compleixen 20 anys. Interovic ha decidit col·laborar en la entrega de premis, que tuvo lloc al Teatro Goya de Madrid, on se’n pudo degustar de “Paquitos” de la mano de Carlos Moreno (jefe de cocina de Café Comercial). No olvidemos que este , el xef va guanyar el premi de “El mejor Paquito de Madrid” per la seva  versión del bocadillo de cordero en l’edició d’aquest any.

 

 

Interovic va patrocinar el premi Hot Concept a la Restauració en Hoteleles i va ser el seu director Tomás Rodríguez juntament amb Isidro Martín, Director de Compras Corporatives en Tierra Burrito quiens va lliurar aquest galardón a Bless Hotel Madrid.

 

INTEROVIC ve els Hot Concepts com una oportunitat per promoure la presència del cordero a la gastronomia

Recordem que Interovic treballa amb més de 150.000 famílies ganaderas de l’Espanya vaciada, el seu objectiu és oferir als consumidors les carns més sostenibles.

En paraules de Tomás M. Rodríguez, director de la interprofessional: “Nos diferenciamos por nuestro compromiso con la excelencia en la producción, la sostenibilidad y el bienestar de nuestros animales, lo que nos permite ofrecer productos de alta calidad y sabor excepcional a los consumidores. ”.

 

 

Van pujar a recollir el premi Nayra González Jiménez, General Manager i Sergio Gregorio, Food & Beverage Manager.

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors