L’actual tancament de la restauració ha eliminat una de les grans bosses de consum de xai de llet. “En aquest escenari, gaudir de les nostres carns de llet, xai i cabrit a les cuines domèstiques és l’única alternativa actual per a la supervivència de el sector productor”, assenyala la interprofessional Interovic.
La carn de xai de llet es troba disponible en els punts de venda habituals, com mercats i supermercats, la qual cosa suposa una oportunitat per omplir el cistell de la compra i gaudir a les llars del seu potencial d’aromes, sabors i textures. L’origen europeu d’aquest producte garanteix uns màxims nivells de qualitat organolèptica i de seguretat alimentària, a l’haver-se criat d’una manera tradicional.
“La seva producció aporta grans beneficis per al medi ambient gràcies a el foment de la biodiversitat, la sostenibilitat i la prevenció d’incendis forestals. Això converteix la carn de xai en un producte ideal que s’adapta a les necessitats dels cuiners professionals i amateurs de segle XXI “, apunta INTEROVIC.
Més informació a Interovic.