INTEROVIC promou el consum de lletó a les llars pel tancament de l’hosteleria

L’actual tancament de la restauració ha eliminat una de les grans bosses de consum de xai de llet. “En aquest escenari, gaudir de les nostres carns de llet, xai i cabrit a les cuines domèstiques és l’única alternativa actual per a la supervivència de el sector productor”, assenyala la interprofessional Interovic.

La carn de xai de llet es troba disponible en els punts de venda habituals, com mercats i supermercats, la qual cosa suposa una oportunitat per omplir el cistell de la compra i gaudir a les llars del seu potencial d’aromes, sabors i textures. L’origen europeu d’aquest producte garanteix uns màxims nivells de qualitat organolèptica i de seguretat alimentària, a l’haver-se criat d’una manera tradicional.

“La seva producció aporta grans beneficis per al medi ambient gràcies a el foment de la biodiversitat, la sostenibilitat i la prevenció d’incendis forestals. Això converteix la carn de xai en un producte ideal que s’adapta a les necessitats dels cuiners professionals i amateurs de segle XXI “, apunta INTEROVIC.

Més informació a Interovic.

Col·laboradors