INTERPORC celebra l’èxit de Meat & Fire, que ha congregat 25.000 persones per gaudir de la gastronomia a la brasa

INTERPORC, la Interprofessional Agroalimentària del Porcí de Capa Blanca ha participat a  Meat & Fire, un esdeveniment que ha reunit durant tres dies (7 al 9 de juny) més de 25.000 persones a Barcelona per degustar 20.000 quilos de carn preparada a la brasa per més de 30 xefs i graellats de renom mundial.

 

 

Entre ells, hi havia en representació d’INTERPORC el conegut carnisser Juan Micó i la talentosa graella Cristina Pérez. Tots dos van ser els protagonistes d’un impressionant showcooking en què els assistents van poder gaudir de demostracions en viu de tècniques innovadores i degustació de plats preparats amb productes de la més alta qualitat del sector porcí de capa blanca espanyol.

INTERPORC ha triat aquest esdeveniment com a part del seu compromís amb la promoció de la carn de qualitat i la sostenibilitat, ja que resulta perfecte en aquest sentit en facilitar directament a 25.000 persones la possibilitat de gaudir de la millor gastronomia a la brasa del món.

Meat & Fire permet explorar noves tècniques culinàries i degustar peces preparades pels millors experts del sector. A més, en complementar-se amb altres activitats, com ara formació en tècniques gastronòmiques, música i espectacles en viu, ofereix una experiència excepcional per als aficionats al bon menjar i la gastronomia que converteix Barcelona en l’epicentre mundial de la graella.

 

Col·laboradors