INTERPORC rep el ‘Premi Objectiu Benestar’ per la seva tasca a favor d’una dieta saludable i sostenible

La Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC) ha rebut el premi Objectiu Benestar, que celebrava la seva VII edició, pel seu foment d’una alimentació saludable. Aquests guardons, que recompensen el treball d’empreses i organitzacions a favor de la salut i el benestar, reconeixen així la tasca d’INTERPORC en defensa d’una dieta saludable, equilibrada i sostenible.

En recollir el premi, Alberto Herranz, director de la Interprofessional, ha agraït el reconeixement “en nom de totes les persones que componen la cadena del porcí de capa blanca perquè són els que proveeixen a la societat de productes saludables, segurs, saborosos i de la màxima qualitat”.

En aquest sentit, ha recordat que la investigació en la indústria càrnia espanyola ha portat en els darrers anys a disposar al mercat de derivats carnis amb diferents característiques i composició (reduïts en greix, reduïts en sal, etc.) per satisfer les necessitats de tot tipus de consumidors i adaptar-se als vostres gustos.

I és precisament l’èxit d’aquesta tasca dels professionals de la cadena del porcí de capa blanca espanyol a favor d’una nutrició saludable dels consumidors amb les màximes garanties de seguretat alimentària el que han reconegut amb aquest guardó els organitzadors dels Premis Objectiu Benestar’.

La carn de porc i els productes derivats del porcí formen part d’una dieta equilibrada i són un component essencial de la dieta mediterrània. Considerada per molts nutricionistes com una de les més saludables del món, és una garantia d’alimentació i de nutrició equilibrada perquè es basa en la combinació i el consum racional d’aliments vegetals, animals, naturals i de proximitat.

 

ALTRES INFORMACIONS D’INTERPORC

 

 

Col·laboradors