Interporc treballa per crear un sistema d’integritat que reforçarà la certificació IAWS

La Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC) treballa juntament amb l’organisme internacional GLOBALG.A.P. definir un sistema d’integritat de la certificació IAWS (INTERPORC Animal Welfare Spain). L’objectiu és enfortir la rigorositat, la confiança i la credibilitat del segell davant dels consumidors, els operadors que s’adhereixen voluntàriament i les certificadores que participen en el seu control.

INTERPORC és membre de GLOBALG.A.P. des del 2020, cosa que ha permès que sorgeixi aquesta oportunitat de desenvolupar aquest programa d’integritat amb què la interprofessional seguirà ampliant la transparència del sector porcí, així com augmentant l’abast i els beneficis del sistema de certificació del reglament tècnic de benestar animal i bioseguretat IAWS.

Alberto Herranz, director d’INTERPORC, destaca que “d’aquesta manera, es reforça el control per assegurar que tots els organismes de certificació facin les auditories de conformitat amb les guies i els procediments IAWS, verificant que s’apliquin a tots els operadors de manera coherent” i amb els mateixos criteris i estàndards de qualitat”.

 

Col·laboradors