Jornada 24 de març: L’alimentació alimentària a debat. Què demana la societat?

Un 33% de la població reconeix estar molt poc o poc capacitada per a saber si la informació sobre l’alimentació en internet és més o menys fiable.

Amb aquesta premissa, dimarts que ve 24 de març tindrà lloc a Barcelona la jornada “L’alimentació alimentària a debat. Què demana la societat?” una jornada tècnica que estarà presentada per Carmel Mòdol, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

La cita tindrà lloc a la sala d’actes dels Serveis Centrals del DARP (Gran Via de les Corts Catalans, 612-614)

La jornada és gratuïta encara que és necessari inscripció prèvia a  ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

El programa de la jornada serà:

  • 11.30h Presentació de la jornada a càrrec de Carmel Mòdol
  • 11.45h Presentació dels resultats del treball: “Els interessos i els hàbits informatius relacionats amb l’alimentació, a càrrec del Sr. Gonzalo Casino. Observatori de la Comunicació Científica. Universitat Pompeu Fabra.
  • 12.15h El Procés col·laboratiu per a definir i activar la plataforma Canal Aliments. Resultats del treball amb experts. A càrrec de la Sra. Loreto Rubio. Empresa de Comunicació de Sinergia Value.
  • 12.45h. Taula rodona. La informació alimentària que demana la societat. Situació actual. Què vol, quina espera i què necessita? Qui la hi dóna i com li arriba? Està validada o contrastada?

Assistents:

  • Sr. J. M. Mulet. Professor titular de biotecnologia de la Universitat Politècnica de València. Autor de les publicacions “Què és menjar sa”?, “Menjar sense por” i “Tomàquets amb gens”.
  • Rocío Pérez Benavente, periodista i coordinadora de Maldita Ciencia, plataforma de periodisme per controlar la desinformació.
  • Marc Amorós, periodista i autor del llibre “Fake News. La veritat de les notícies falses”.
  • Modera: Sr. Isaac Salvatierra, cap de comunicació de DARP.

Col·laboradors