Jornada d’Escoles de Pastors. Construint una ramaderia sostenible: el paper de les Escoles de Pastors

Els propers dies 3 i 4 de novembre s’organitza la jornada d’Escoles de Pastors. Construint una ramaderia sostenible: el paper de les Escoles de Pastors, una cita que compta amb el suport del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i que neix en el context del suport prestat pel ministeri per a la posada en marxa de l’Escola de Pastors de Brieva com a projecte singular seleccionat per afrontar el Repte Demogràfic i el Despoblament a la Serra Verda de la Rioja, amb l’Ajuntament de Brieva de Cameros com a promotor del projecte. Les inscripcions es poden enviar a [email protected]

A aquesta jornada acudiran deu escoles de pastors d’Espanya provinents de les Canàries, Extremadura, Andalusia, Castella-la Manxa, Catalunya, País Basc, Madrid, Cantàbria i Aragó.

La trobada planteja ponències, taules rodones i feines en grups. Les taules rodones abordaran el paper de l’administració local en l’impuls de la ramaderia extensiva i les escoles de pastors i la necessitat dels contractants i perfils de professionals que requereixen els ramaders.

Entre els temes que es tractaran figura la problemàtica del funcionament i la dinàmica de les escoles de pastors, així com qüestions pedagògiques com homogeneïtzar els continguts entre les escoles, tenir programes complementaris entre elles i la certificació de la formació.

T’interessa:

Col·laboradors