Jornada informativa gratuïta per a ramaders: Saps quin és el calendari d’obligacions per a aquest 2024?

El saló d’actes de la Llotja de Binèfar acollirà aquest dimecres, 17 d’abril, a les 16.00 hores la sessió setmanal i una jornada informativa adreçada als ramaders. El títol escollit és “Saps quin és el calendari d’obligacions per a aquest 2024?”. Intervindran Fernando Laguna i José Manuel Corzán, director General de Qualitat i Seguretat Alimentària i Cap del Servei de Sanitat, Traçabilitat i Benestar Animal, respectivament, del Govern d’Aragó. Aquesta jornada servirà per recordar algunes de les obligacions que han d’atendre els ramaders i per informar sobre les més noves el 2024.

 

ENLACE PARA CONECTARSE

 

 

D’altra banda, el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha publicat un tercer llistat amb 1.411 titulars d’explotacions ramaderes que rebran un total de 9,1 milions d’euros de l’ajuda extraordinària habilitada pel Govern per compensar la situació de dificultats com a conseqüència de la sequera i la guerra a Ucraïna

Aquest nou pagament se suma als ja realitzats els mesos d’octubre i novembre de 2023, que ja totalitzen un import abonat de 352 milions d’euros, repartits entre 73.369 ramaders beneficiaris, cosa que representa un 99 % sobre el pressupost total inicial de 355 milions d?euros.

Per a més informació, consulta aquest enllaç.

Col·laboradors