Jornada PRAN per a l’Ús Prudent de los Antibióticos el proper 18 de novembre. La ministra de Sanidad, Carolina Darias, cerrarà la jornada

Cada any des de 2008 se celebra el Dia Europeo per a l’Ús Prudent dels Antibióticos, una iniciativa impulsada pel Centro Europeo para la Prevención y el Control de las Enfermedades (ECDC).

El proper viernes 18 de novembre el Plan Nacional Resistencia Antibiótico torna a organitzar la Jornada PRAN per a l’Ús Prudent del Antibiótico de manera presencial al Ministerio de Sanidad. La ministra de Sanidad, Carolina Darias, cerrarà la jornada, que es retransmitirà també en directe via streaming el viernes 18 de novembre, de 10:30 a 13:30 h. El encuentro inclourà un debat obert a preguntes que moderarà la divulgadora Marián García

Aquest any coneixeràs les vivències sobre resistències des de la veu dels seus protagonistes de l’esdeveniment en primera persona. La jornada es retransmitirà també via streaming.

Es tracta d’una jornada divulgativa per a sensibilitzar i conscienciar a la societat en general i als professionals sanitaris de la gravetat del problema de la resistència als antimicrobians i la importància de l’ús prudent dels antibiòtics per fer front a aquesta qüestió.

Per veure el programa entra aquí.

Per a inscripcions, cliqueu aquest enllac.

 

Altres informacions PRAN:

Se pone en marcha el Plan estratégico 2022-2024 del PRAN, Plan Nacional Frente a la Resistencia de los Antibióticos

 

Col·laboradors