La carn de boví s’uneix a la diversió de Mad Cool 2023

Mad Cool, un dels festivals de música més esperats de l’any, arriba a la capital espanyola durant els dies 6, 7 i 8 de juliol, i en aquesta ocasió, Fans del Vacuno s’uneix a la celebració per destacar els innombrables valors de la carn de boví d’Espanya.

 

 

Tant els amants del rock i del jazz com del pop i del punk poden gaudir del sabor únic de la carn de boví i compartir moments especials al voltant d’aquest aliment que uneix cors i que forma part de la dieta mediterrània, reconeguda com la més saludable del món. Rica en vitamines, proteïnes i minerals, la carn de boví proporciona els nutrients necessaris per gaudir plenament de Mad Cool. És l’aliat perfecte per complementar l’experiència musical amb una nutrició equilibrada i saborosa.

Durant els tres dies de concerts, es podrà escoltar Robbie Williams, Lil Nas X, Mumford & Sons, Queens of Stone Age, Black Keys, Red Hot Chili Peppers, Liam Gallagher i The Prodigy electrificarà la nit amb la seva impactant fusió d’electrònica i rock .

Fans del Boví i Mad Cool s’uneixen en una experiència única, on la música i la carn de boví es fusionen per crear moments inoblidables.

 

Mad Cool Festival i Fans del Vacuno

Col·laboradors