La Comissió Europea inaugura una plataforma en línia de recursos per al món rural

La Comissió Europea ha llançat oficialment una nova plataforma en línia d’informació i recursos per al món rural. Sota el títol “Rural Toolkit”, la web és accessible en totes les llengües oficials de la UE i inclou informació sobre les polítiques i programes europeus de desenvolupament rural, casos d’èxit en aquest àmbit amb suport financer de la UE (entre ells un a Catalunya del 2016), així com un cercador d’eines de finançament per a iniciatives del món rural.
El seu objectiu és ajudar les autoritats locals, les institucions i les parts interessades, les empreses i les persones a identificar i aprofitar els fons, programes i altres iniciatives de finançament i suport existents de la UE, i fomentar el desenvolupament als territoris rurals.
Rural Toolkit” proporciona un punt d’entrada únic a totes les iniciatives existents, amb informació completa sobre els recursos disponibles, i explica per què són rellevants per a les zones rurals. Els usuaris poden trobar una sèrie de recursos inclosos manuals i orientacions sobre les oportunitats de finançament de la UE.
Ja pots començar a cercar el teu finançament en aquest enllaç!
Tenéis un vídeo explicatiu a la web d’Europa (només en anglès)

Col·laboradors