La gamma de productes Max Zander triomfa a la Fira Meat Attraction de Madrid

La marca de salsitxes de tradició alemanya Max Zander  es consolida a la fira Meat Attracttion de Madrid. Un esdeveniment que reuneix els professionals del sector i que, any rere any, es consolida com a cita obligada per als professionals de l’alimentació càrnia. En aquest sentit, la marca catalana ha sorprès els seus visitants amb tota una gamma de productes que ha despertat un altíssim interès entre els visitants tant nacionals com internacionals.

 

 

 

Des d’un ampli assortiment en tot tipus de frankfurteria alemanya: Frankfurt, Bratwurst, Bockwurst, Cervela, Pikantwurst, Thüringer, Krakaüer, Mexicowurst, Krakoski, Grobe, Winzer Mosel·la i Botifarres, que es veu complementada amb les seves salses artesanes, fins a la gran elaborats tradicionals de Chistorra, Xoriço crioll, Botifarra del Perol, Salsitxa de pinxos moruns, Malagueña, Selva negra.

A més, els visitants també han pogut degustar els seus elaborats frescos i cuits per a hamburgueseria (Hamburguesa “Burguer Meat”, picant, moruna, …), broquetes morunes, bacó i les seves especialitats en pernil i gall dindi cuit per a xarcuteria.

La marca, que recentment ha reforçat la seva capacitat empresarial amb un canvi de l’accionariat i de l’equip directiu, aposta per mantenir l’excel·lent qualitat dels seus productes de salsitxeria, millorant la seva capacitat comercial i industrial amb un focus clar en l’expansió i la internalització del producte. Una mentalitat nova que serveix d’impuls per a la marca.

Tal com indica el nou director executiu, Francesc Laymon, “La nostra aposta per l’excel·lència amb un producte elaborat amb carns seleccionades, espècies d’origen, budells naturals i fumats en forns amb llenya a l’estil tradicional són un gran atractiu que els visitants valoren molt positivament ”. Així mateix, afegeix el Sr. Laymon: “La història de Max Zander (l’empresa va ser fundada el 1921), tradició i gran capacitat en el servei logístic i comercial, consoliden la confiança que tenen en nosaltres”.

Col·laboradors