La seguretat alimentària com a garantia davant de la pandèmia per la Covid-19

La seguretat alimentària sempre ha estat un aspecte prioritari de productors, consumidors i autoritats, però a hores d’ara, en què tots els països del món treballen per controlar i frenar la pandèmia de la COVID-19, la seguretat alimentària adquireix, si és possible, més valor pel seu paper en la prevenció i reducció de el risc de contagi.

La indústria càrnia espanyola, continuant amb el seu compromís per vèncer aquesta crisi, ha intensificat controls i ha afegit a la cadena de producció protocols específicament dissenyats per a la lluita contra el virus i salvaguardant la seguretat de tota la població.

L’any passat, la Unitat d’Intel·ligència de The Economist va desenvolupar, amb el suport de Corteva Agriscience, el segon informe Índex Global de Seguretat Alimentària, que analitza els sistemes alimentaris de 113 països. En aquest informe Espanya va obtenir el lloc 12 en la categoria ‘qualitat i seguretat alimentària’, confirmant com un país referent en seguretat alimentària gràcies a les estrictes normes d’higiene i controls oficials que es realitzen periòdicament per garantir la seguretat en la producció alimentària.

Més informació a Carne y Salud

Col·laboradors