Leather Cluster Barcelona: Engega el projecte per a la reutilització dels retalls de pell acabada

Un dels reptes tant pel sector de la pell com pel de la moda, és donar sortida als retalls de pell acabada que genera la indústria manufacturera i la seva cadena de valor. El sector de la pell forma part de l’àmbit estratègic de les indústries del disseny i la moda i, en aquest context, Leather Cluster Barcelona vol liderar aquest nou projecte per a la reutilització dels retalls de pell acabada.

 

Per emprendre aquest repte difícil, el clúster desenvoluparà el projecte juntament amb el Grup SIFU i amb la col·laboració de Nquart Leather i l’Escola municipal d’art i disseny La Gaspar d’Igualada

 

Es tracta d’un projecte de Valor Compartit i d’Economia Circular, amb el propòsit de tenir un impacte positiu a la societat i de fomentar un equilibri entre la competitivitat empresarial i la millora social i ambiental.

De valor compartit perquè el projecte vol promoure la participació de persones amb diversitat funcional en l’elaboració d’aquests nous articles de pells confeccionats a partir dels sobrants.

D’Economia Circular perquè el projecte té per objectiu reciclar les retallades de pell sobrants en l’elaboració dels productes de moda i artesania, per generar noves creacions i donar una segona vida a aquests materials.

Per emprendre aquest repte difícil, el clúster desenvoluparà el projecte juntament amb el Grup SIFU i amb la col·laboració de Nquart Leather i l’Escola municipal d’art i disseny La Gaspar d’Igualada.

 

Més informació a aquest enllaç.

 

Col·laboradors