Leather Cluster Barcelona renova la seva Junta per encarar els reptes estratègics de futur

El clúster va celebrar una Assemblea General Extraordinària a finals de desembre a l’Adoberia Bella.

A l’assemblea van participar-hi un important nombre de socis i va tenir, com a punt més destacat de l’ordre del dia, la renovació de la Junta Directiva de Leather Cluster Barcelona.

Van ser nomenats, president en Bernat Vilarrubias representant d’Igualadina de Depuració i Recuperació, vicepresident en Xavier Badia de l’empresa Curtidos Badia i secretari en Jaume Suriñach de l’adoberia Adovinbe. Les noves incorporacions a la junta de Leather Cluster Barcelona són: Xavier Marginet de Fontanellas y Martí, Salvador Esquerra de Quimser, Raquel Camacho de l’escola d’art i disseny la Gaspar, Blai Paco d’Intarex, Sandra Quílez de Nquart, Simó Escayola de Loewe i Marc Rius de Komunícalo.

 

 

Objectius de la nova junta

La proposta de la nova Junta Directiva es va fer pensant a enfortir la presència de tota la cadena de valor i per promoure projectes transversals per fer front als reptes estratègics en matèria d’economia circular, sostenibilitat, innovació o comunicació i imatge, entre d’altres.

Un dels objectius del clúster pels pròxims anys és acostar-se encara més al consumidor d’articles de pell per conèixer en profunditat els hàbits de compra, les tendències de consum i la percepció de la imatge dels productes de pell. En aquest sentit, per apropar més a Leather Cluster Barcelona a aquesta realitat, s’han incorporat a la nova Junta Directiva, representants d’ateliers i de marques de moda.

Col·laboradors