L’hamburguesa de vedella, la principal preferència del menjar a domicili

L’hamburguesa de vedella segueix estant als llocs més alts dins de les preferències dels espanyols a l’hora de demanar menjar a domicili. És una de les moltes conclusions del Gastròmetre, l’informe anual que ha aturat una important companyia de delivery i que analitza les novetats gastronòmiques, hàbits de consum i previsions de mercat del delivery online a Espanya.

Precisament, aquestes dades coincideixen amb les presentades per SigmaDos per a Provacuno a finals de novembre. Segons l’informe “Estudi d’opinió sobre la carn de boví entre la població espanyola”, l’hamburguesa és l’opció preferida a l’hora de sortir a menjar alguna cosa amb els amics. El 28,3% dels espanyols es decanten per l’hamburguesa, quan surt a menjar alguna cosa amb amics o amigues. El 19,7% ho fa per la pizza i el 17,3% s’inclina per menjar asiàtic. Aquesta primera posició es dóna a tots els grups d’edat, però són els joves adults, entre 30 i 44 anys, els que prefereixen més (35,3%).

A l’hora de demanar alguna cosa a domicili, encara que la pizza és la primera opció per al 37,7% dels espanyols, en segon lloc, vam triar hamburguesa (19%), seguit del menjar asiàtic (13,1%) i el kebab (5,5%).

La preferència entre pizza i hamburguesa tendeix a igualar-se a menor edat i al segment més jove, de 18 a 29 anys, gairebé empaten: el 30,6% es decanta per la pizza, i el 27,5% prefereix l’hamburguesa.

La carn de l’hamburguesa, al punt i amb formatge

A l’hora de dinar hamburguesa, el 57,1% dels espanyols prefereix que estigui al punt. El 27,3% la prefereix molt feta, mentre que el 11,8% la prefereix poc feta. Per acompanyar l’hamburguesa, el formatge és l’ingredient preferit (34,6%). Ceba i tomàquet, es disputen el segon lloc com a acompanyant (13,4%).

 

Col·laboradors