L’obertura del mercat xinès és un dels objectius de la visita d’INTEROVIC al primer importador de carn d’oví i cabrum del món, Xina

Amb l’objectiu de promocionar el consum de les carns de llet, xai i cabrit INTEROVIC ha participat a la fira d’alimentació més important de la Xina, SIAL Xangai. Ho fa acompanyada de tres empreses del sector, Coviher, Moralejo Selecció i Solucions Llevantines i en el marc del conveni de col·laboració per a la promoció dels productes carnis espanyols als mercats internacionals signat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) amb diferents organitzacions interprofessionals càrnies, i en col·laboració amb PROVACUNO a través de la marca desenvolupada en conjunt ‘Beef and Lamb from Spain’.

 

 

 

Amb la seva presència Sial Xangai, l’espai d’INTEROVIC ha atret les mirades i les visites de nombroses empreses importadores de carn xineses que han tingut l’oportunitat de conèixer el valor diferencial dels nostres aliments respecte a altres productors mundials. Això ha evidenciat el gran interès que té el mercat xinès per poder gaudir de la carn d’oví i cabrum espanyoles, considerades unes de les millors del món.

Aquest missatge s’ha transmès a les diferents autoritats espanyoles que també han visitat l’espai d’INTEROVIC, com ara el ministre d’Agricultura, Luis Planas, l’Ambaixadora d’Espanya, Marta Betanzos, i Ramiro Sánchez, Agregat Comercial de l’ambaixada a la Xina. El president d’INTEROVIC, Raúl Muñiz, puntualitza que “la reobertura del mercat de la llana i l’obertura del mercat de la Xina per als productes d’oví i cabrum és necessari per al desenvolupament del nostre sector, el protocol que autoritzi l’exportació de carn de oví i cabrum permetrà a les empreses espanyoles oferir els nostres productes als consumidors de la Xina, això contribuirà a fer que el mercat interior del nostre país pugui desenvolupar-se d’una manera més àgil”.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors